Cutia cu mesaje

 

 

Lasati-ne aici mesajele voastre, pareri, idei despre blogul nostru, spuneti-ne despre ce ati vrea sa cititi.

Va asteptam mesajele cu drag.

Miranda et co.

146 de păreri la “Cutia cu mesaje

  1. Era recent un post al uneia din prietenele tale, Miranda, in care spunea ca va pune poze cu bijuterii. Dar nu-l mai gasesc, unde e? Si de ce nu se mai deschid mesajele lui Becky, din sectiunea „prietenele Mirandei”?

  2. Ceau, Miranda si prietenele :).
    Imi place blogul vostru, am si eu unul de beauty, insa predominant bio organic, e de fapt un ecoblog despre frumusete si sanatate: http://sideris.ro/blog/ .
    Doream sa va intreb daca ati dori sa ne adaugam reciproc in Blogroll.
    Spor in continuare la scris si toate cele bune!

  3. Buna fetelor! Imi place mult site-ul vostru… si vreau sa va cer parerea.
    Sunt o tipa mai clasica si habar nu am sa ma accesorizez. Adica, stiu sa-mi aleg pantofii si o geanta frumoasa,,,dar eu vorbesc de mai mult de atat…de lucrururi care vin din imaginatie…un sal, o brosa, margele, cercei… mi-e frica de fiecare data sa nu dau gres..asa ca raman la lantul meu de aur si cerceii tot de aur ( as vrea sa ma accesorizez in aur…gen J.LO(adica nu genul incarcat „gipsy”), dar este mult prea scump…si raman astfel la singurele mele bijuterii) …totul din cauza ca ma tem sa nu gafez…. de fapt…nici nu mi-am mai cumparat o pereche de cercei de nu mai stiu cand.
    Am prietene „talentate” si le mai cer si lor parerea..dar nu sunt mereu cu mine la cumparaturi ca sa ma tina de manuta,,,, ideea e, ca aud in stanga si in dreapta ca de fapt accesoriile sunt totul… bine bine,dar de unde sa incep?

  4. Draga Cris, iarta-ne ca raspundem cam tarzior, dar am lipsit toate din blogosfera din ratiuni de munci. So… sa vedem.
    O prima varianta sa incerci alte bijuterii este sa mergi spre masiv sau colorat. Nu stiu de ce bugete dispui, dar te sfatuiesc sa nu cumperi NICIODATA de la Meli Melo sau Parfois ori din Promod sau altele de gen. Sunt doar gablontzuri care arata cheap orice ai face.
    Asa ca eu, in locul tau, as cauta:
    1. argint mai special – ca in magazinul de langa BCR-ul de la Romana (un colier masiv si cercei mici au rezolvat situatia, mai ales daca alegi ceva cu influente etnice.
    2. zamak (este un aliaj argintat, de cele mai multe ori, hipoalergenic si foarte rezistent – din el se fac si unditele!) – gasesti niste bijuterii minunate la Charlotte M pe Popa Tatu.
    3. margele colorate – mai bine ia de la Ruxi sau Radha de pe Breslo ori tot de la Charlotte M, ca sa te asiguri ca nu ramane culoarea pe piele cand transpiri.
    Chiar trebuie sa ai curaj si vei vedea ca daca iti pui ceva special la camasa alba de birou de zi cu zi, inainte de orice, tu te vei simti foarte bine…
    In fine, sa nu uitam posetele – NU absolut vinilinului sau pielii ieftine. Stiu ca pretul nu este neaparat un reper corect, dar eu iti recomand cu tarie posetele de pe http://www.ivanka.ro.
    Spor!

  5. Profit sa scriu si aici ca imi place mult blogul si stilul tau de a scrie. 🙂

    Am citit cateva mesaje si ale userului Proestetic (probabil Dana, deduc din blogroll) si mi s-au parut foarte pertinente, prin urmare am vrut sa ii accesez si blogul. Nu este bun linkul din blogroll sau sunt probleme cu blogul, nu mai exista?

  6. Va multumesc. Cu atat mai mult cu cat …
    Mi-am deschis compul, si primul click a fost la Miranda sa „vedem ce mai fac fetele”; ma credeti sau
    nu, sunt dependenta de lumea de aici. Urmarind cu interes comentariile voastre, realizez din postari
    ca se intampla ceva si pe la mine… Incercand sa accesez si eu( ceea ce nu facusem pana atunci)
    …oups … down! Noroc de voi 🙂 Nu stiu inca ce se intampla, poate e o problema tehnica de pe server.
    Daca situatia persista o sa incep sa „fac sapaturi”.
    Oricum va multumesc inca o data pentru atentionare.
    Cu drag, DANA. 🙂

  7. Sper sa rezolv rapid situatia si sa nu fiu nevoita sa o deranjez pe Miranda si sa apelez la blogul vostru pentru articolele de saptamana viitoare. 🙂 🙂

  8. Am descoperit cu plăcere acest site/blog şi urmăresc cu interes tot ce e nou. Am o dilemă, ştiu că aici nu e cabinet cosmetic, dar aş vrea să vă întreb dacă a folosit cineva sau dacă recomandaţi cremele Olay (http://e-cosmetic.ro/produse/creme/crema-de-fata/lotiune-de-fata-hidratanta-antirid-olay-regenerist-75ml) pentru că vreau să cumpăr, dar am zis mai întâi să întreb pe cineva avizat dacă este o investiţie bună.
    Vă mulţumesc 🙂

  9. Buna, Noemi. Nu, nu iti recomand Olay. Sunt la nivel de l’Oreal sau Nivea. In plus, nu stiu ce ten ai, daca ai probleme particulare etc. Nici nu mai stiu de cati ani Olay nu se mai aduce clar in Romania (vezi ca pe site-ul lor oficial Romania nu apare la distributie: http://www.olay.com/global.jsp) , este ok doar daca cumperi direct de afara si, repet, depinde de tenul tau…

  10. Bună Miranda,

    Mulţumesc pentru răspuns, cât despre tenul meu nu pot spune că am probleme, am ten mixt (care poate fi problematic uneori, ai dreptate). Am 28 de ani şi aş plusa la capitolul fermitatea pielii pentru a preveni apariţia ridurilor (cele de expesie care coboară de lângă nări spre colţurile gurii la mine sunt parcă sculptate în marmură :)) .
    Dacă tot suntem la acest capitol, ce cremă recomanzi? Menţionez că sunt profespr şi nu îmi permit să cumpăr podusele pe care aş vrea să mi le cumpăr. Până acum am folosit Gerovital H3 şi RoC. Aş vrea să încerc Clinique (pentru că de cosmetice Elizabeth Arden nu prea mă pot apropia – costă cât jumătate din venit şi nu îmi permit deşi aş vrea espus de mult).
    Încă o dată mulţumesc!

  11. Noemi, ai incercat Uriage pentru ten mixt? Sau Clarins? Mie imi plac amandoua foarte mult…

  12. O să încerc, dar să văd unde le găsesc. uriage am căutat apă termală şi nu am găsit nici în lanţurile de farmacii de tip Catena, Sensi Blu sau Help Net. Voi merge în alte oraşe din zonă să văd dacă găsesc acolo.
    Mulţumesc mult pentru timp şi amabilitate. Mă bucur de cunoştinţă!

  13. Miranda,
    De multe ori am avut intentia sa-ti trimit mail (era vorba de aspecte care nu tin de comment pe blog) si de atatea ori am renuntat pt ca nu am gasit nici o adresa expusa pe vre’undeva. Ori am fost eu prea superficiala, ori ai omis tu sa afisezi ceva …”contact”. Da-mi te rog un buzz 🙂 la mailul meu, in masura in care ai timp. Multumesc.

  14. Miranda, cand ai timp fa o mica lista cu tips gen produse pe care trebuie sa le cumparati cand mai iesiti din tara.
    Urmeaza sezonul de vacante, eu voi pleca la Paris peste vreo luna, si as vrea sa iau cateva lucrusoare in masura in care se merita – nu le gasesc in Ro, sunt mult mai bune decat in Ro – si au un pret rezonabil 🙂

    Emi

  15. Parfumul preferat…Nu stiu daca am devenit eu sau nu insensibila olfactiv, dar mi se pare ca parfumul meu preferat so far (Givenchy- Very irresistible), cumparat din tara, nu rezista deloc spre deosebire de cele anterioare!! 😦

  16. Draga Dana, nici pe mail nu am mai intrat de mult timp, a fost o nebunie la birou… promit, scriu 🙂

  17. Buna, imi poti lasa te rog pe adresa de mail office@creativeideas.ro adresa ta de mail ca sa-ti pot trimite noutati despre beauty, fashion, dieta, evenimente si lansari?

    Multumesc.
    O zi excelenta in continuare!

  18. Buna, Marina, ne poti lasa orice fel de noutati direct aici, pe blog, multumim ca esti alaturi de noi!

  19. buna miranda.am si eu o rugaminte:acum niste ani am avut o crema de la nivea u vitamina c care a fost excelenta pt tnul meu,dupa nu s-a mai gasit,am incercat una odioasa de la avon,si te-as ruga sa-mi recomanzi cateva creme daca stii,cu vitamina c.in afara de cea de la cosmetic plant.ms mult!

  20. Draga Camelcutza, singura crema cu vitamina C pe care o stiu ca fiind chiar buna, este Dr. Murad, se gaseste in Sephora, dar este mai scumpa.

  21. trebuie NEAPARAT sa scrii o carte!
    scrii bestial…in sensul ca reusesti sa mentii interesul de la inceput pana la sfarsit, astfel incat nu te pot citi ”printre randuri”.
    un blog de nota 11 !

  22. Camelcutza, exista si o alternativa sigura la cremele cu vit.C: fiolele de vit.C pe care le gasesti in farmacii si pe care le folosesti ca baza inainte de orice crema (universala). Merg garantat cu aceleasi rezultate. 🙂

  23. Am citit prima data un post, apoi pe-al doilea, pe-al treilea…sunt foarte bucuroasa ca v-am gasit…

    Miranda…You are so charming and girlish!…Esti eroul meu chiar si numai pentru colectia de farduri Chanel…

    Ah, si mi-am adus aminte cum am ajuns aici…Am cautat pe google NUXE in Romania…pentru ca nu stiam daca se gasesc si aici si mai ales unde…:)

    Sunteti printre bookmarks…si-am sa va citesc cu consecventa, fiti convinse…

  24. Miranda, am si eu nevoie de un sfat de la tine..Am tenul mixt, uneori imi apar si cosuri, dar nu zilnic. Nu am riduri, am 26 de ani si nu imi permit sa dau mai mult de 30 ron, maxim 40, pe o crema. Ce mi-ai recomanda, pentru varsta si bugetul asta?

  25. Miranda, te rog sa ma ajuti si pe mine cu sfaturi! Tenul meu este uscat si sensibil, folosesc creme Avene + apa termala Avene, dar nu simt sa faca nimik; varsta probabil, am 31 ani.Prduse de exfoliat orice am folosit mi-au agresat tare tenul si mi-au facut mai mult rau decat bine. Oare ce ar fi mai bun sa folosesc? Multumesc Miranda pentru clipele frumoase pe care le ‘petrec’ pe blogul tau!
    Am mai scris si la subiectul cu Crema de fata, crema de ochi, sper sa nu fi gresit!
    Iti multumesc!

  26. Buna, Maria, sper sa nu spun prostii, caci nu am studii de cosmetica, dar la ten foarte uscat si sensibil, la 31 de ani, ar fi fost de asteptat sa te simti ok cu Avene, crema super hidratanta sau cam asa ceva.
    Acum nu stiu cat de sensibil e tenul tau, dar pe mine m-a impresionat foarte tare gama Gamarde cu ulei de argan, o gasesti in magazinele Beautika si poate nu ar strica sa iei o mostra sa vezi daca ti se pare ok. Vezi ca din tot ce contine argan la noi, Gamarde este singura gama renumita si indiscutabila ca experienta, promisiuni, efecte etc. Sa nu te iei dupa fetele din Beautika care vor incerca sa iti vare alte game pe gat, ca nu sunt ok – eu stiu Gamarde de la Paris…
    O varianta aproape sigur non-alergica este gama La Roche Posay, iei direct crema de piele uscata, se gaseste in farmacii.
    In fine, daca cumva te mananca tenul, se descuameaza etc., mai bine vezi un doctor, poate faci si vreo alergie a la longue.
    Bafta!

  27. Miranda, ai fost atat de simpatica cand ai spus” nu am studii de cosmetica…”

    Presupun ca majoritatea care cere un sfat on-line isi asuma din start riscul incompatibilitatii cu crema X, chiar nu tine de cunostinte avansate in domeniu.

    Noi am tot vb despre ce inseamna alegerea unei creme, si chiar daca am spune-o la fiecare 5 comentarii tot n-ar fi de ajuns.

    O sa incerc sa explic cumva printr-o comparatie (ciudata) dar poate mai pe intelesul tuturor:
    Imaginati-va blogosfera in care noi vb despre creme ca un loc in parc unde ne strangem sa discutam despre haine (spre ex). Mie imi place rochia x, este pe masura mea si se aseaza perfect. Insa Ioanei, care prefera aceeasi culoare, are aceeasi masura ca si mine, chiar ii place sa se imbrace in acelasi stil nu i se va potrivi rochia mea… de ce? pt ca pe ea nu se aseaza la fel si nu o „prinde” la fel de bine… asta nu inseamna ca rochia nu-i ok!

    Asa si cu cremele: indiferent de cunostinte…mai in domeniu sau nu… alegerea ei dupa 2-3 criterii de evaluare/diagnostic este de fapt o loterie.
    De ce credeti ca la creme exista mostre? Pentru reclama? Nuuu! Tocmai pentru a fi testata compatibilitatea consumatorului cu produsul. ( oare la rochii nu scoate careva si mostre? :))

    De aceea si Miranda, si eu, si multe alte cititoare au sfatuit ca cea mai buna solutie e sa
    achizitionati initial mostre ca sa o simtiti pe pielea voastra. Tenul este foarte diferit ca
    tipologie de tenul prietenei, desi pare la fel de uscat. E posibil ca acea crema care a mers foarte bine la 10 persoane, la a 11-a sa fie apa de ploaie – si apoi dam vina pe produs, nu pe noi:)

    P.S. Miranda, eu sunt fan ulei de argan. Am avut o sticluta de la mama lui, 🙂 insa de atunci nu am gasit nimic care sa ma aranjeze la noi. Multumesc si eu de sfat. Desi nu ma ajuta prea mult directia spre magazinele Beautika (vechea problema a Iasului) mi-am luat nota ca exista ceva ok si la noi. Ce-i drept am mai gasit cateva variante si pe net, dar nu-mi suna prea promitator.

  28. Dana, ce ma bucur ca ai revenit! Si eu ador arganul, l-am descoperit in Fes – in zona Meknes-Fes din Maroc sunt livezi intregi… Dar ce e la noi cu argan, nu prea e, de fapt. Daca si Garnier are acum nu stiu ce crema cu extract de ulei de argan, imagineaza-ti! 😀

  29. Ha! Stii tu vechea problema: daca am afisat „crema cu extract de argan” ce mai conteaza ca are o concentratie de 0, 0000001% ulei ?!? Si sa fim seriosi, cazul in sine e italnit in atatea sute de produse de la noi incat maine-poimaine o sa ajung sa-mi cumpar numai uleiuri esentiale 100% in speranta ca acolo macar ii controleaza careva la productie 🙂

  30. Multumesc mult de tot pentru raspunsuri; la Cluj nu sunt atatea magazine de unde sa alegi, si la Sephora multe stau de muuuuuuulta vreme pe rafturi si nu o data am vazut data de pe cutie aproape de expirare, plus atitudinea vanzatoarelor, cumperi ceva , primesti mostra, altfel … 😦 Nasol ce sa zic. Despre Avene, il folosesc de muuulti ani, la indicatia unei doamne doctor dupa consult+teste. Vroiam sa schimb cu altceva. Habar nu am unde sa caut Gamarde in Cluj.
    Dana ,multumesc, si ar fii interesant mostre de rochii 🙂
    Multumesc inca odata fetelor!

  31. Miranda, stiu ca te intereseaza si este bine sa stii (intreaba-ti cosmeticiana despre asta):
    S-a lansat de curand si in Romania sistemul dermatologic de la Maria Galland.
    Uite, citez din oferta primita zilele astea pe mail:
    „Toate produsele acestei game sunt lipsite de parabeni, parafine, coloranti , parfum si sunt testate dermatologic.
    SISTEMUL DERMATOLOGIC Maria Galland este un sistem inovator ce apartine noii generatii de produse cosmetice. Cu aceste sistem eficient, MARIA GALLAND indeplineste visul tineretii vesnice si al frumusetii fara cusur care caracterizeaza societatea in care traim.”
    mai multe gasesti aici:
    http://sd.maria-galland.co.uk/m2/the-system/step-by-step-to-perfection.html
    Eu am intrebat de linia aceasta inca de cand am inceput sa lucrez cu ei, insa mi-au zis sa am putina rabdare, ca o vor aduce si la noi.
    Inca nu mi-am achizitionat pachetul, dar din ce am citit despre el e super.
    M-am gandit la tine, stiind ca … 🙂

  32. Miranda, tot eu – n-am stiut la cine sa apelez mai in materie de beauty asa ca : D port lentile de contact si am tot avut ceva probleme in ultima vreme iar oftalmologul mi-a recomandat sa folosesc cosmetice cat mai hipo alergenice. ea mentiona Estee Lauder si Clinique. Ce parere ai de ele? Alte recomndari? Niste prietene imi recomandau rimel de la Roche-Posay. Am avut Hypnose Lancome, f multumita de el, dar il dadeam jos cu gene cu tot. Iar ca farduri de ochi, orice aveam imi intra invariabil si in ochi.

    Merci si dc nu mai vb, Craciun fericit!

  33. Emi, as minti sa spun ca ma pricep la machiaj pentru aceasta situatie… insa, in general, am auzit numai si numai de bine despre Estee Lauder. Clinique este tot gama lor, dar este marca cu produse mai soft, deci mai blande. Douglas are sigur testere, du-te cu tupeu si cere 😉

  34. Miranda, multumesc pt raspuns. Momentan 3 zile nu sunt in zona, dar in week-end am sa incerc;) Ramanand in gama dermatocosmeticelor – am observat ca produsele Vichy si La Roche Posay cumparate la Paris difera in termeni de eficacitate si consisitenta cu cele cumparate aici. Cum nu am posibilitatea sa iau atat de multe cu mine pe avion – stii cumva dc exista vreun site gen strawberrynet.com unde as putea sa le achizitionez?
    Am observat ca exista si ro.strawberrynet.com dar nu am avut curajul sa comand de la ei – nu am mai cumparat produse online de teama sa nu fie probleme la livrare, sau produsele sa nu fie conforme cu cele din magazi.

  35. Salutare fetelor! V-am gasit saptamana trecuta si de atunci va accesez mereu. Cautam o crema pentru fata, nu demult am fost la tratament cosmetic si mi-a spus doamna ca am ten mixt, si sensibil . mi-a zis ca am si cuberoza; dar ieri am citit articolul despre cuberoza si asa ca am sa ma duc si la un medic dermatolog sa-i cer parerea. Oricum as vrea sa stiu cam ce creme ar fi bune pt mine, am 23 de ani ..a da si mi-a zis sa folosesc o crema pt ochi pe baza de vitamina C.

  36. Salut tuturor si La multi ani!. Va doresc tuturor un 2010 mult mai bun decat 2009.
    Am si eu o intrebare. Am 25 de ani si as vrea sa stiu ce as putea folosi pentru punctele negre. Am in zona T destul de multe si ma deranjeaza. De-asemenea m-ar interesa pentru ochi ce crema as putea folosi pentru ca incep sa-mi apara primele riduri.

  37. Ana, e un singur raspuns: tratament cosmetic de extractie la o cosmeticiana buna, la 3-4 saptamani si apoi, creme de hidratare.

  38. Mi-a recomandat cineva sa folosesc vitamina E fiole in jurul ochilor si de ce nu pe fata..oare in combinatie cu ulei de masline..hidrateaza?

  39. buna ziua. am nevoie de un mic sfat.sunt obsedata de sprancenele mele…niciodata nu le gasesc potrivite pt fizionomia mea.am avut multe experiente neplacute ,pt ca nu vreau sa fie subtiri,dar nimeni nu a tinut cont de mica mea dorinta.dupa 2 luni in care mi le am lasat sa creasca,2 luni infernale pt mine:) am fost la o domnisoara make up artist ,Miki Puran, mi- a dat o forma , dar ca sa le intretin la forma aceea ar tb sa ma duc foarte des la dansa,dar din pacate nu are atat de mult timp pe cat m-as duce eu,iar preturile nu sunt foarte mici… Dvs unde va aranjati sprancenele?:).vreau sa le am macar aproape de perfectiune :). va multumesc si astept un raspuns

  40. Am auzit o multime de parerei pro aduse la adresa fondului de ten GIVENCHY Photo Perfexion
    ,insa sunt diin Timisoara si..saracie la noi,chiar nu il gasesc,sa`l comand de pe net hanar am de unde..am un ten mai inchis..ce nunata..pfff,chiar nu stiu,astept o opinie,indrumare:)kiss

  41. Ica, nu sunt sigura, dar cred ca se pot face comenzi direct pe http://www.sephora.fr. Daca nu, cand ai drum la Budapesta (sau iti faci pentru o vacanta minunata), strange bani sa iti iei de peste granita. Eu economisesc si imi iau cosmeticele de acest nivel din strainatate… sunt mai ieftine si sunt sigur originale.

  42. Of, Jolie, chiar nu pot sa te ajut. Eu am sprancene natural formate si le intretin cam oriunde unde este cosmetica… Am auzit insa numai de bine despre fetele de la Maria Galland – ma rog, cum se numeste spa-ul lor, vezi pe net 🙂

  43. Multumesc pentru raspuns:)..ins ala 50 km de mine s-a deschis Sephora,la Arad,dar tot n-am gasit un Ghivenchy..mi-am luat altele doua fonduri de ten Clinique,Estée Lauder Maximum Cover ..mda,EL ..chiar nu aveam nevoie,asa-i cand esti in graba…si Clinique e ok..dar n-am sa`l mai cumpar,am tenu fad,bobosit…si pete..urat ce sa mai,am nevoie urgent ptr un fond de ten ce lumineaza dar si acopera..Estee L. e ptr un ten cu probleme grave de acnee,dar nene..nu poti s astai linistit in Sephora ca..vanzatoarele de acolo te innebunesc de cap”cumparal pe asta,acopera..bla bla bal”..eu vroiam sa stau singura ..si sa-mi descopar produsul dorit,m-am dus nefardata..si mi-am propus sa-mi aplic pe fata fondu de ten sa ies la lumina..nu pe mana..Miranda o sa in Viena in luna mai ..si am sa-mi cumpar d`acolo,insa astept opinia ta:)avizata oarecum.(cre`ca te-am innebunit) kiss

  44. Sa profiti la maxim de magazinele din Viena, Ica… Vezi ca au consiliere foarte buna de make-up la Douglas-ul de pe Mariahilferstrasse… Pe aceeasi strada, ofera consiliere faina si Marionnaud. Enjoy! 😉

  45. Mi-a recomandat cineva sa folosesc vitamina E fiole in jurul ochilor si de ce nu pe fata..oare in combinatie cu ulei de masline..hidrateaza?

  46. Buna Miranda,

    Pentru ca nu am prea mult timp la dispozitie, vreau sa te intreb fara prea multa introducere daca ai dori ca povestea ta despre cum ai slabit cu ajutorul acelui inel gastric sa apara in paginile revistei nostre. Daca esti interesata iti las nr. meu de telef. (0732.920.228), unde ma poti suna pentru mai multe detalii.

    P.S. Suntem un supliment de sanatate al celui mai bun ziar din Romania.
    Scuze, dar nu am stiut cum pot lua legatura cu tine prin alte mijloace. Ideea este ca esti si o persoana interesanta si cred ca oamenii ar fi interesati sa afle povestea ta.

    Numai bine.

  47. Buna, Alina, eu am slabit cu regim si sport. In post scriam despre o cunostinta care a slabit asa… si nu vorbeste niciodata despre aceasta actiune – suntem cateva prietene care stim adevarul. Este insa drept ca acum se mentine cu dieta stricta si cu sala de 3 ori pe saptamana.

  48. Ioana, am facut intai la Miko, apoi la Caresse – Corina Danila. Este ok si la Care Zone, am facut cateva sedinte anul trecut acolo, de intretinere.

  49. Buna dimineata. Iti citesc de ceva vreme blogul, dar abia acum mi’am luat inima in dinti sa iti scriu.
    Esti o persoana minunata, o femeie frumoasa inside and out.
    Vreau sa iti multumesc, in numele meu si al tuturor femeilor pe care le’ai ajutat pe parcursul timpului sa devina mai stilate, mai ingrijite, mai atente la modul in care se prezinta in societate. Pentru mine, esti o sursa de inspiratie imensa, ai un aer aristocratic si un stil aparte. Faptul ca esti atat de generoasa cu timpul tau si empatizezi cu toate cititoarele tale, incercand sa gasesti solutii pentru dilemele cu care se confrunta ma face sa imi doresc sa devin si eu o femeie mai buna, mai optimista! Multumesc!

  50. Draga Missy, iti multumesc foarte mult de aprecieri, dar sa stii ca sunt o femeie normala, foarte normala 🙂

  51. Exact pentru motivul acesta imi placi asa de mult si imi place sa citesc ce scrii. Rar mai gasesti o femeie normala in zilele noastre. Sa ai o seara frumoasa!

  52. Buna! Am citit ca folosesti produse Nuxe si m-am interesat mai mult despre aceste creme care par mai mult decat ok. Imi poti spune unde se gasesc de cumparat in Franta (poate in farmacii?), eu voi pleca in vacanta foarte curand si as vrea sa-mi achizitionez macar o crema pt. ten mixt spre gras (puncte negre, pori dilatati, zona T f. shiny). Daca mai ai si alte recomandari, sunt f bine primite. Merci! Alina

  53. Buna Miranda,

    as avea o intrebare legata de produsele cosmetice. Pana acum am folosit gama Avene dar ma gandesc sa o schimb cu Nuxe. Am ocazia sa merg in Franta si sa imi cumpar produsele lor (pentru ten mixt/gras) . Ce parere ai? Are rost schimbarea sau sunt ambele game la acelasi nivel de performante?

  54. Ana, cred ca este acelasi nivel. Nuxe este insa mai glamour. Eu iti propun intai sa incerci o singura crema Nuxe si abia dupa ce iti va place, sa iei mai multe… cu pasi mici, sa nu arunci banii pe geam. Gasim solutii sa ne cumparam daca nu se vand in Romania, stai linistita.

  55. buna, am descoperit recent site-ul si am ramas placut surprinsa, a-si dori sa va propun un nou subiect. de curand mi-am achizitionat din franta un produs penrtu epilat cu ipl, pentru acasa, am inceput tratamentul si asteptam sa vedem rezultate. a-si vrea sa stiu si alte pareri.

  56. Buna Miranda,
    Ma bucur nespus ca am gasit acest site, ce-i drept destul de recent 😦 dar mai bine mai tarziu decat niciodata, nu? Asadar felicitari pt site.
    Am citit cateva dintre articolele despre ingrijirea tenului si vreau sa iti spun ca m-ai convins cu gama ROC (am citit mult despre ea si m-am oprit la ROC Hydra) insa ma intreb daca e cea mai buna alegere pt tenul meu sau ar trebui sa ma indrept catre altceva?Am citit ca ROC s-ar adresa tenului matur(30+), asa sa fie?
    Iata cateva lucruri despre mine ca sa ma poti sfatui: am 23 ani, ten normal pt ca nu am probleme cu cosurile sau pori dilatati, nici zona T nu imi luceste, dar nici nu simt o senzatie de uscaciune pe fata, totusi am niste puncte negre pe barbie si nas dar sunt mici si le cam scot desi stiu ca n-ar trebui sa le macelaresc singura 🙂 dorm cam 8 ore, beau apa normal si nu sunt stresata. Merg 1 data la 3 luni la cosmetica pt tratament de curatare unde se foloseste gama GIGI. Cosmeticiana mereu imi lauda tenul (desi in coltul gurii am o mica pata de capilare sparte care ma obsedeaza insa ea zice ca e un lucru minor). Momentan folosesc gama Artistry essentials (lotiune de curatare, lot. tonica, crema hidratanta; de asemenea am si demachiant pt ochi tot din gama aceasta). Crema pt ochi nu mi-am luat caci am crezut ca sunt prea tanara sa incep sa o folosesc. Insa acum mi se termina produsele si as vrea sa schimb gama. Sa fie ROC,AVENE sau Ivatherm? Ce imi recomanzi? de data asta vreau sa mai adaug si crema de ochi si una de noapte. Riduri nu am INCA decat niste linii fine sub pleoapa inferioara. Dar as vrea sa previn decat sa tratez 🙂
    Astept cu nerabdare un raspuns si iti multumesc anticipat.
    P.S. Am verificat in sensiblu si gama ROC hydra destressant (crema de zi, noapte si pt ochi; gel curatator, lot.tonica si lot demachianta pt ochi)se incadreaza in 100 euro. Merita sa o cumpar? Ma gandeam ca ar fi mai bine sa iau intai niste mostre sa vad cum e, indiferent de gama.

  57. Stiam ca mai uitat ceva: nu fumez sau beau cafea si n-am facut-o nici pana acum. N-am celulita dar in schimb am vergeturi (mai vechi in special pe coapsa interioara si cateva pe solduri desi nu am fost insarcinata). Deci la capitolul elasticitatea pielii nu stau asa de bine :-((

    Felicitari inca o data pt site atat tie cat si colegelor tale 😀

  58. Mamarutza, nu Roc la 23 de ani. Avene sau La Roche Possay. Si, la salon, mai degraba Juliette Armand. Repet, pentru varsta si tenul tau.

  59. Ok, atunci am sa ma decid intre Avene si La Roche Possay. Iar la salon am chiar saptamana viitoare programare… sunt curioasa ea ce va zice.
    Multumesc mult de tot 😀

  60. Buna. E minunat ceea ce faceti aici. Tocmai de aceea m-am hotarat sa pun link-ul vostru pe paginile mele. Daca sunteti de acord, va rog sa-mi confirmati, cat mai repede posibil. Altfel, acesta va fi sters.

    Va multumesc.

  61. Buna Miranda…ma bucur nespus de mult pentru site-ul tau. inca mai citesc la el si mi se pare foarte interesant si sincer.
    Cautam ca de obicei pareri despre cosmetice si am dat peste „tine”…
    Eu am aproape 30 de ani si un ten combinat cu o usoara deshidratare dupa spusele cosmeticienei si incercam sa aflu informatii despre produsele Carins. Aici am gasit informatii interesante si despre gama Roc.
    As avea o lista intreaga de intrebari sa-ti spun sau sa incep sa povestesc despre experientele mele in cosmetice…dar sa ma opresc la doua:
    – Ma trezesc cu tenul obosit, stresat…nu stiu daca pot sa-i spun asa si o alta problema ar fi ca in zona ochilor am riduri fine si riduri clare de expresie.
    Spre ce gama sa ma indrept…numai produsele care se gasesc la noi in Romania.
    Te pup…multumesc pentru posibilitatea de a scrie acest mesaj.

    P.S. Ma intorc la citit ca mai am mult!

  62. Simona, o prietena radea de curand ca pana si bebelusii au riduri, asa ca nu te supara pentru cele fine!
    Ok, sa vedem cu pielea obosita dimineata….

    In primul rand, dormi suficient? Bei minim 2.5 litri de apa? Te demachiezi seara? Seara dai cu un ser (vitamina C sau un ulei de samburi de struguri sau un ser cu Aloe Vera ori cu multivitamine) si apoi cu o crema hidratanta de fata (dermato)? Seara dai macar cu o crema dermato de hidratare specifica in jurul ochilor, daca nu si cu un ser antirid in jurul acelorasi ochi?

    Daca faci toti acesti pasi si ai inca tenul obosit, probabil ca esti intr-o perioada mai stresata, poate ca ai nevoie de o alimentatie cu mai multe vitamine si de mai multa relaxare. Daca nu, poti sa incepi sa bifezi ce ai de facut.

    Revenind la creme, poti alege linistita Roc sau La Roche Possay, sunt foarte bune. Iar dintre cele de salon, recomand oricand Maria Galland, Juliette Armand sau Matis.

  63. Te pup Miranda …merci mult de sfaturi mi-am facut lista, voi lua masurile si iti spun ce mi-a iesit.
    Oricum inca mai citesc si am gasit multe lucururi bune.

  64. Te pup Miranda …merci mult de sfaturi mi-am facut lista, voi lua masurile si iti spun ce mi-a iesit.
    Oricum inca mai citesc si imi iau notite.

  65. buna. as dori sa iti trimit un produs (un ulei vegetal) pe care dupa multe eforturi am reusit sa-l aducem si pe piata din Romania. Inca nu se gaseste in magazine (e destinat magazinelor naturiste, POlafar, etc), dar eu fiind destul de interesata de”internet beauty” m-am gandit sa-l trimit catorva persoane ale caror bloguri le urmaresc. Daca esti interesata imi poti trimite un mail si iti voi da mai multe detalii.

  66. La Multi Ani ! 🙂 .. m-a indrumat Dana (de la proestetic) catre tine in legatura cu niste produse cosmetice Atache. As vrea sa stiu daca se gasesc cumva si in saloanele din Romania si daca da, unde as putea gasi.. ma intereseaza mult cremele lor si nu gasesc nicaieri

    multumesc

  67. Buna, Miranda! Felicitari pentru acest minunat blog! As dori sa stiu care este parerea ta in legatura cu produsele, ma refer mai ales la creme, de la Cosmetic Plants si Q4U dr. farm. Raisa Motocescu? Ai incredere in ele? Momentan, eu folosesc La Roche Posay si ma impac foarte bine, insa am inteles ca tenul mixt spre gras, cum il am eu, se obisnuieste foarte repede cu cremele si ele trebuie alternate de la diferite firme, nu doar diferite creme de la acelasi producator. Este oare adevarat sau nu? Multumesc!

  68. Afrodita, am folosit multe produse de la ei in studentie… nu sunt mare fan, dar inca imi mai cumpar geluri de dus de la ei. In rest, dupa ce am incercat cam tot ce aveau pentru fata si corp, nu am recumparat – si cu asta am spus tot. Multumesc pentru aprecierile cu privire la blog.

  69. Buna ziua, Miranda. Dar despre Olay Ce parere ai? Eu am 27 de ani si un ten mixt spre gras cu tendinta rosiatica, acneica si pori dilatati. Pot folosi deja creme antirid pentru a preintampina ridurile? Ce parere ai de cremele cu acid hialuronic? Iti doresc o zi buna!

  70. Miranda, ce spui tu de produsele Juliette Armand si Hemel Cosmetics? Am auzit ca ar fi foarte bune. Am o prietena in Norvegia care spune ca Beaute Pacifique (parca asa se numeste) este cea mai buna pe care a folosit-o pana acum. Ai auzit de asa ceva?

  71. Ana, nu am incercat Hemel Cosmetics, dar serurile de la Juliette Armand sunt o MINUNE, de doi ani nu imi lipsesc din ingrijirea de zi cu zi (iarna – cel cu vitamina C si cel de ochi, vara cel de aloe vera si cel de ochi, iar din cand in cand, la cosuri, cel cu vitamine B…)

  72. Buna ziua, Miranda!
    Am auzit ca sunt foarte bune uleiurile de avocado si de argan. Le pot folosi direct pe fata? Ce parere ai de produsele de la Bottega Verde? Ce cosmetice imi recomanzi cu miere si propolis, ulei de avocado si ulei de argan? Precizez ca am tenul gras, sensibil, acneic, deshidratat si am 28. de ani

  73. Bonnie, uita-te pe http://www.elemental.ro, sunt acolo tipuri speciale de uleiuri pentru ten acneic.Cred ca de macadamia este ok pentru tine, dar te rog sa verifici. Bottega Verde este plina de chimicale fara a fi eficienta.

  74. buna fetelor…folosesc de ceva vreme produse de la juliette armand si vreau sa spun ca sunt foarte multumita…nu ma asteptam la asha rezultate minunate…serul cu vitamina B pt cosuri e minunat iar crema de fata cu retin C e superba …aveam un ten oribil…uscat si plin de riduri desi am doar 24 de ani…..plin de puncte negre si cosuri nasoale sub piele care ieseau la suprafata ca un vulcan in eruptie:))..acum am pielea luminoasa si fina…sunt foarte multumita…desi sunt cam scumpe produsele lor insa rezultatul este pe masura pretului…

  75. Draga Miranda,te citesc cu interes,te admir si incerc sa mi te imaginez. Esti nemaipomenita,ador atitudinea pe care o ai pentru beauty si sper ca intr-o zi sa-mi permit si eu rasfatul tau,insa,pana atunci,te admir si te invidiez in acelasi timp. Am in schimb o mare curiozitate: oare ce meserie ai ? Sau in ce domeniu lucrezi? Pupici!

  76. Albastrici, ai sa gasesti pe blog detaliile aceastea despre Miranda. Este director comercial in cadrul unei multinationale :)…scuze ca imi permit sa raspund in numele ei :).

  77. Miranda, ce parere ai de cremele bio/eco? Pot cauza alergii? Ce recomanzi cosmeticele cu apa termala sau cele bio/eco? Am folosit cremele de la Farmec, Gerovital, Ana Aslan, Elmiplant, masti cu argila si am capatat o tenta rosiatica a pielii, un sentiment ca arde fata. Este posibil sa faci alergie si la argila? Momentan folosesc Avene Diroseal si vad ca-mi trateaza roseata destul de bine. Crezi ca as putea incerca Juliette Armand sau Nuxe? Multumesc.

  78. Bonnie, recomand dermatocosmeticele. Daca iti merge bine Avene, continua… nu ma pricep la creme anti-cuperoza, inteleg ca asta iti trebuie (daca este roseata?), asa ca nu pot garanta pentru Juliette Armand sau Nuxe in aceste cazuri.

  79. Multumesc pentru raspuns,Frida! Eu raman o admiratoare secreta a ta,Miranda,si de fiecare data cand imi ajunge cutitul la os,o sa traiesc cu speranta ca intr-o zi voi fi macar pe jumatate din cat esti tu. Jos palaria pentru tine! Bravo!

  80. Buna Miranda, vroiam sa te intreb ce parere ai despre sauna pentru fatza? eu am avut un ten uscat si deshidratat cu porii cam dilatati si puncte negre in zona T iar in barbie multe cosuri sub piele cam dureroase insa cu serul cu vitamina B, crema cu retin C si cu gel cu factor de protectie de la juliette armand am reusit sa aduc tenul la normal insa acum mi’a venit ideea sa imi fac singura acasa cateodata macar o data pe luna curatenia fetzei si sa folosesc aburii de la o mini sauna apoi un detergent scrub,o masca sa inchida porii si sa ma spal cu apa rece ca sa ma ajute la inchisul porilor…crezi ca dauneaza piellii ceea ce vreau sa fac? multumesc anticipat pentru raspuns

  81. buna miranda! am si eu o intrebare : de unde stii atatea lucruri despre cosmetice ? care crema crezi ca-i mai eficienta clarins sau qlinique pt ten uscat combinat thanks

  82. BUna MIranda!din cate observ aici se poate discuta despre orice lucru legat de cosmetice, deci imi place la nebunie..am intalnit o problema de curand:( adica mai multe linii nedorite in jurul ochilor si ma intrebam daca m-ai putea ajuta sa gasesc o crema care sa ma ajute..am gasit ceva de la eucerin, dupa ce m-a directionat o prietena aici http://www.sanafarm.ro/crema-de-noapte-hyalurea-eucerin-p-1708.html …dar ei mai au si alte produse si nu stiu care dintre ele este mai buna..ce stii?ce m-ar putea „vindeca”?multumesc mult:*

  83. Buna Miratiunda, stii cumva daca mai exista site-ul ivanka.ro? prin 2009 exista si avea lucruri dragute, dar acum nu se mai incarca cand incerc sa accesez site-ul. Mersi pentru raspuns!

  84. The greatest gifts in life are not purchased, but acquired through hard work and determination. Find the star that twinkles in your heart?for you alone are capable of making your brightest dreams come true. Give your hopes everything you’ve got and you will catch the star that holds your destiny.

  85. The greatest gifts in life are not purchased, but acquired through hard work and determination. Find the star that twinkles in your heart?for you alone are capable of making your brightest dreams come true. Give your hopes everything you’ve got and you will catch the star that holds your destiny.

  86. Am întrebat acum ceva vreme ce fel de crema sa folosesc pentru îngrijirea tenului și mi-ai recomandat sa aleg intre Avene si La Roche Possay. Am ales Avene și o folosesc cam de un an. Sunt foarte mulțumită de aceasta gama. Mulțumesc încă o data.
    Acum apelez din nou la tine (specialist) 🙂 Sunt însărcinată în 9 săptămâni, nu stau foarte bine la capitolul elasticitatea pielii (am niște vergeturi din pubertate pe coapsa interioara) și medicul mi-a recomandat sa ma dau zilnic pe sâni și burtica cu o crema anti-vergeturi.
    3 creme mi-au atras atenția: Vichy, Galenic Elancyl, Revitol. Nu știu dacă sunt cele mai bune dar te rog sa-mi dai un sfat, caci ma îngrozește gândul vergeturilor. Multumesc

  87. Buna tuturor.Sant operata de inel gastric de sase sapt.si am o problema .As dori sa intreb daca a trecut cineva prin asa ceva.Unde e pusa camera am dureri destul de mari si seara de obicei mii se umfla .Oare asa va ramane totdeauna?Din cauza asta nu am putut face nici calibrare la 4 sapt.si acuma parca nu mai simt nici saturatie in ultima sapt.Si in ultima sapt.nici un kg.nu am dat jos.Va doresc o seara placuta.

  88. buna, miranda! am 27 ani si te-as ruga sa-mi faci o schema cum sa-mi ingrijesc tenul ( normal spre mixt ), recomanda-mi si o crema fata, ochi, am avut o crema ochi de la skinceuticals aox eye gel dar as vrea sfaturile tale

  89. Buna Iuliana! Schema este urmatoarea: dimineata iti dau cu fluocinolon pe frunte, seara iti dai cu alifie de urzici pe ochi si pe nas, si noaptea dormi cu susul in jos, dar neaparat asa, ca sa se netezeasca ridurile.
    Demacherea se face cu sapun de casa cu sulf.
    Sper ca sfaturile mele sa iti fie de folos!

  90. Ma bucur tare mult ca am dat de blogul tau Miranda:) Pot spune ca e printre putinele bloguri profi de care am dat, asa incat as dori sa imi spui ce marci de rujuri consideri ca sunt calitative? Eu in curand voi termina rujul de la YSL si parca as fi tentata sa mai testez si altceva, insa cum eu nu folosesc testerele din magazine, mi-ar prinde foarte bine sfaturile tale inacest sens:) Ma gandeam sa incerc ceva de la MUFE, Makeup studio…

  91. Buna Miranda!
    Rasfoind blogul tau am aflat de bijuteriile Charlotte M, iar cand am fost la magazinul de pe Calea Victoriei 91-93 am constatat ca s-a inchis…stii ceva despre o noua locatie sau s-a desfiintat?

    Merci, Mihaela

  92. Buna Miranda,

    Sunt tot eu, mica Emi de acum vreo 5 ani.
    Timpul a trecut, varsta mea a crescut si usor usor am depasit deja 30 de ani.
    Viata mea a devenit mai complicata, cu ore mai lungi la birou si satisfactii mai mari si o pozitie cu ceva Lead in denumire de 2 luni :).

    Ma bucur mult ca te-ai intors si ai continuat sa scrii – tu mi-ai modelat inceputurile si te-am citit mereu cu drag.

    Vroiam sa-ti cer sfatul:

    Am implinit de 2 saptamani 31 de ani. Poate nu e o varsta asa mare, dar pe mine ma sperie, mai ales pt ca familia imi spune mereu sa ma duc sa urmez niste tratamente specializate, pebtru ca daca nu, o sa regret mai tarziu.

    Problemele mele sunt urmatoarele:

    ten mixt, pori vizibili insa pielea parca cumva nu mai arata la fel, pe frunte se observa deja ridurile de expresie, pleoapele parca sunt cumva mai grele.

    Ma gandesc sa optez pentru un tratament anti-imbatranire, nu atat de invaziv ca injectiile cu acid hialuronic/botox, dar mi-as dori sa incerc ceva.

    Am citit pe net despre diverse proceduri: ma oprisem la rejuvenare faciala cu laser/IPL. Din descriere pare sa fie ceea ce am eu nevoie.
    Insa nu cunosc pe nimeni care sa-si fi facut o astfel de procedura, spre a obtine recomandari de salon, referinte etc.
    Stiu ca e vag si tu pana la urma nu esti nici medic, nici cosmeticiana, insa macar ai avut contact cu mai multe clinici de infrumusetare decat mine.
    Ai vreo recomandare? Eu ma oprisem fie la SlimArt, fie la Keiko.

  93. Hei, Emi, ce bucurie sa aud iar de tine! Mie nu prea imi place Keiko, lucreaza mai mult cu echipamente copiate si mai ieftine, iar la SlimArt nu am fost. Iti dau insa un pont: daca iti place cum arata tenul Andreei Marin de vreo jumatate de an, sa stii ca in afara de dieta aceea a ei mai speciala, face Intraceuticals si Sublime la Elos in Dorobanti. Am aflat intamplator, caci avea programare dupa mine. PS Familia ta are dreptate. Ia insa in calcul si ingrijirea de acasa: hidratare, uleiuri, miere etc.

  94. Buna, Miranda ! de cateva zile urmaresc cu drag blogul tau.Dat fiind faptul ca acum 2 zile am implinit 26 de ani ,cred ca a venit momentul sa folosesc o crema de ochi, ceea ce nu am folosit pana acum niciodata.Cercetez putin site-ul Dr.Murad si ma gandeam sa-mi achizitionez crema pentru ochi cu Vitamina C ,si o crema hidratanta, insa nu am gasit nici o sectiune care sa ma ajute sa descopar daca mi se potriveste pentru varsta mea.Ma poti ajuta cu un sfat ? Thx

  95. Draga mea, crema nu se alege chiar pentru varsta, ci pentru probleme. Daca e strict de preventie, in cazul tau, poti alege linistita orice crena hidratanta de calitate.

  96. Buna. As dori si eu niste recomandari pentru un ten de 40 de ani foarte subtire si uscat, cu pete. Ma intereseaza mai intai niste produse de ingrijire, caci voi vedea mai la toamna ce fac cu petele. Pana acum l-am ingrijit dupa ureche si parca incepe sa se vada. As vrea o recomandare pentru – crema de zi, crema/ser de noapte, crema de ochi. Bugetul este mediu. Multumesc in avans.

  97. Draga Oana, cred ca ar fi bine sa citesti cu atentie blogul http://www.pasagera.ro, unde este foarte bine detaliata ingrijirea tenului cu pete. Pe scurt, e nevoie de AHA, retinol / hidroquinona, protectie solara zilnic de 50. Parerea mea este ca cele mai bune produse in acest sens sunt Paula’s Choice sau RoC. Insa blogul Pasagerei are foarte multe detalii utile.

  98. PS Oana, iti recomand la toamna IPL / SPL, chiar face minuni cu petele. Si neaparat protectie solara.

  99. Buna.as dori sa stiu ce parere aveti de produsele Annemarie Borlind.am un ten mixt cu cosuri in zona barbiei si frunte.sau ce produse imi recomandati nu foarte scumpe.

  100. Buna Miranda ! Apelez la tine cu speranta ca ma poti ajuta cu niste sfaturi. Am 23 ani, un ten normal – mixt predispus la acnee si am o problema: nu imi gasesc produse care sa mi se potriveasca. Nu am gasit momentan o crema care sa nu imi provoace cosuri si nici un produs de curatare ( in afara de cleanance de la avene, insa care imi usuca tenul ). Tin sa precizez ca atunci cand nu folosesc nimic pe ten nu am probleme mari, foarte rar imi mai apare ceva.
    Iti multumesc mult !

  101. Draga Miranda, mi-a placut mult blogul acesta si tot intru de cand l-am descoperit, caut diverse chestii care ma intereseaza si tin sa mentionez ca sfaturile si discutiile mi se par oneste si de elementar bun simt. M-as bucura tare mult daca ai relua postarile. Spre deosebire de alte bloggerite care ar recomanda orice mizerie de produs cosmetic, cat timp il primesc gratis, postarile de pe acest blog mi se par sincere, imi dau impresia ca sunt scrise de persoane care se respecta si stiu ce vor de la produsele pe care le cumpara/incearca si care n-ar recomanda anumite chestii daca la ele nu ar fi functionat cu succes. Personal, apreciez informatiile gasite aici, am incercat multe din chestiile descoperite prin intermediul acestui blog si m-as bucura daca din cand in cand, ai mai scrie despre ce ai mai incercat si cum ti s-a parut. Eu sunt o persoana destul de pretentioasa, care isi apreciaza banii si timpul personal si nu imi place sa le irosesc aiurea, lucru pe care l-am regasit si in postarile tale si ale fetelor. Din aceste considerente, esti printre putinele bloggerite care imi inspira incredere si chiar te rog sa continui sa scrii, daca iti mai permit inspiratia, resursele si timpul. Multumesc mult pentru toate informatiile excelente gasite aici si iti astept cu nerabdare articolele 🙂

  102. de mai mult de un an nu mai scrie. s-a lasat de blog :). are probabil alte lucruri mai bune de facut care ii ocupa timpul. Ar fi dragut sa revina , sa ne povesteasca ce a mai facut si ce produse a mai testat :).

  103. Miranda ne lipsesti, te rugam sa revii. Sfaturile tale sunt esentiale pentru noi…………….:(

  104. DRAGI CETATZENCE, VOI CU CE VA HIDRATATI PARTEA DORSALA??? CU ACID HIALURONIC???
    MIRANDO MIRANDOLINO, AI DISPARUT SI NU TE-AI MAI INTORS, AI LASAT BLOGUL DE IZBELISTE CU CITITOARELE URLAND LA LUNA.
    HAU HAU HAU.

Lasă un comentariu