Prietenele Mirandei

Acest blog a luat nastere intr-o seara, dintr-o discutie intre mai multe prietene. La inceput, a scris fiecare dintre ele cel putin cateva postari. Iata-le pe prietenele Mirandei, cele care au lansat cu ea acest blog.

Jane

In cautarea altor modalitati de a fi, de a ma exprima, de a trai, am intalnit-o pe Miranda si am schimbat cateva ganduri. Acum sunt prietena ei, uneori imagine in oglinda. Alte dati ne inspiram reciproc sau ne provocam una pe cealalta dorind mai mult. Nu cumpar mult, dar imi plac experientele, locurile inedite, produsele de calitate. As vrea sa le impartasesc.

**************************************************************************************************************

Becky. Adică Becky ca de Romania

Sunt prietena „Mirandei”. Ne stim din facultate, am trait in aceeasi camera, am impartasit impreuna chefuri monstru si tragedii pe care le-am trecut cu greu, dar in mod curajos. Sunt proaspat mamica si fashionista, in cel mai limpede sens al cuvantului. Cheltuiesc obsesiv pe haine, cam ca eroina din cartile Sophiei Kinsella. De aici mi-am luat pseudonimul. Sper ca demersurile mele de recastigare a siluetei sa va placa si sa imi tineti pumnii. Voi fi sincera, asa cum i-am promis prietenei mele cand am acceptat ideea asta nebuneasca de blog. Aici ma gasiti, cu toate gandurile mele despre beauty, frivole sau nu.

**************************************************************************************************************

Coquette

Una din femeile pe care le invidiaza majoritatea… fac eforturi sa mai castig cateva kilograme… in plus! Sunt revoltata de ideea de a face eforturi pentru a atinge „idealul de frumusete” promovat in zilele noastre…
Pe Miranda o cunosc de cativa ani buni… si ma bucur nespus de fiecare data cand o aud spunand… adevaruri despre beauty…

**************************************************************************************************************

Gabrielle

Cand ai sub 1,60, lumea asta pare gigantica, tocurile de peste 7 centimetri sunt ca bolovanul lui Sisif iar incercarile de a atrage atentia asupra propriilor calitati fizice implica un efort strategic.

Dincolo de asta, sunt studenta si imi pun foarte multe intrebari. Imi caut cu rabdare cel mai corect raspuns inainte de a lua o decizie. Mai ales atunci cand e vorba de bagajul meu cultural sau de pantofii pe care ii port in picioare. Consider ca este un must sa fiu frumoasa si inteleg asta intr-un mod diferit de tot ce citesc prin revistele de beauty.

Miranda e sora mea, prietena mea dintotdeauna. Ma ajuta mereu sa revin cu picioarele pe pamant atunci cand ma pierd in analize si comparatii. Va propun sa ne pierdem, dar cu masura, in analize si perspective despre frumusete, in toate ipostazele pe care o percepem si toate contextele in care o intalnim. Aici sunt gandurile mele…

**************************************************************************************************************

Xela

Nu prea stiu cum sa ma descriu in contextul acestui blog… Iata ce imi place in sfera « fashion »: genti, pantofi si bijuterii. Totusi nu sunt « colectionara » decat in sfera bijuteriilor, dar incerc sa pastrez niste limite… Norocul meu este ca am gusturi ciudate si nu prea se gasesc lucruri care sa imi placa extrem de mult… Si cum acest blog este despre beauty, sa va impartasesc ceva si despre aventurile mele in domeniu: incerc sa gasesc produse eficiente, nu cu imagine buna sau la moda. Cand gasesc cate ceva deosebit, o sa va spun. Sper ca si reciproca sa fie valabila.

 

Later edit: Despre prietenele Mirandei, la cinci ani de la lansarea blogului, click aici. (23.12.2013)

13 păreri la “Prietenele Mirandei

  1. e unu noaptea si nu stiu cum am ajuns aici dar am devorat deja jumatate din post-uri.
    am 22 de ani si imi doresc mult de tot sa ajung sa ma numesc o specialista in ale „frumusetii”. deocamdata ma lupt cu anumite complexe, nemultumiri, nervozitati si stresuri inutile dar sunt in cautarea… fericirii… ca v-am gasit pe voi mi-a luminat deja…noaptea, ca sa zic asa. voiam doar sa va salut si sa va spun ca ati castigat o cititoare, plus ca o sa-mi anunt toate prietenele (care nu-s putine…de fapt, va citesc pe voi si ne vad pe noi)… cu mult drag, Cristina:)

  2. Cristina, ma bucur foarte mult ca povestile noastre sunt utile si ca te regasesti in ele. Si ma bucur de fiecare data cand cercul nostru de prietene se largeste. Te asteptam cu drag in continuare!

  3. Unde trebuie sa intru sa va gasesc si eu?Miranda esti super OK si vad ca esti f informata in domeniul beauty…e super cand mai ai cu cine palavragi despre problemele noastre femeiesti

  4. si mie imi pare foarte bine k am gasit ceva care mi-a atras atentia….cand sunt plictisita sau cand sunt trista intru aici,ma izolez total si ma binedispun,plus k invat si ceva ,mai ales k nu le am deloc cu cremele,cu tratamentele ,cu toate chestiunile acestea cu care am inceput sa ma confrunt!!!!!!!!!!va salut cititoarelor

  5. Astazi am descoperit acest blog…si tocmai ce am ajuns la pagina de start :))) e bine sa dai peste un blog de o asemenea calitate….keep going!

  6. Pingback: M-am intors | Miranda spune adevăruri despre beauty

Lasă un comentariu