Miranda

Sunt Miranda. Este, fireste, un pseudonim.  Am inceput sa scriu aici alaturi de prietenele mele Jane, Becky, Coquette, Gabrielle si Xela, despre beauty, in mod onest. Acum, ele scriu foarte rar… dar eu inca ma incapatanez sa povestesc despre beauty si feminitate.

Ceea ce este adevarat despre mine, sunt cateva lucruri ca de buletin: am putin peste 30 de ani, sunt carierista de profesie, am studii in strainatate si cunosc destul de bine atat fitele de Dorobanti, cat si realitatea de Drumul Taberei.

De ce Miranda? Pentru ca, dincolo de descrierea de mai sus, imi place foarte mult moda si tot ce tine de beauty. Daca nu faceam studii, poate ca as fi ajuns cosmeticiana. Sau fashion editor. Am ajuns insa consumator de produse. Si m-am pacalit de multe ori din cauza campaniilor sau a falselor articole din reviste. Alte dati, am descoperit veritabile minuni si vreau sa vi le impartasesc.

Da, sunt o adevarata Miranda: rea si carcotasa ca Miranda din „Diavolul se imbraca de la Prada”, dar si fashionista ca Miranda din „Sex and the City”.

Sunteti binevenite sa discutam impreuna despre adevarurile din beauty, pe bune. Este un pariu pe care l-am facut cu cele mai bune prietene ale mele si un challenge… cate dintre voi veti fi sincere alaturi de noi.

19 păreri la “Miranda

  1. buna,

    eu sunt andreea si am 18 ani…imi plake foarte mult sa citesc articolele dsp beauty si am hotarat sa- mi fac blogul pt a afla si prietenele mele mai multe lucruri in ceea ce priveste ingrijirea tenului, ingrijirea parului, lucruri pe care poate nu le stiau.nu am facut studii in ceea ce priveste aceasta lume a beauty-ului, dar incerc sa aflu cat mai multe de pe internet.daca mai afli ceva interesant dsp beauty nu ezita sa-mi scrii.

  2. Bine ai venit pe blog, Andreea. Iti vom impartasi cu placere din experienta noastra de vreo 15 ani de incercari in beauty.
    Nu uita insa ca la varsta de 18 ani nu trebuie sa exagerezi decat cu sportul si discoteca, restul cosmeticelor… mai usor cu ele, dar sa fie de calitate si adecvate tipului de ten. Stii cum e, previi mai usor decat sa tratezi.

  3. Pingback: Experiente la shopping « Miranda spune adevăruri despre beauty

  4. Multumesc… e ciudat sa spun pentru ce, dar sa zicem ca pentru faptul ca ai ajuns la mine si pentru ca oferi pe blogul tau o experienta foarte diferita de ce am cunoscut eu pana acum si totusi o faci intr-un mod care nu ma respinge. Si felicitari pentru ca reusesti sa depasesti stadiul unui glossy magazine; recunosc spasit ca aceasta a fost prima mea impresie, dar am insistat pentru o a doua.

    Arana

  5. Draga Arana, chiar nu am facut un glossy magazine aici. La 17-22 de ani, eram innebunita dupa cosmetice si inca sunt si la un pic peste 30. Doar ca la 30+ nu prea mai vorbesti despre, ca esti mai in varsta, mai serioasa, mai cu familie, mai carierista.
    Asa ca citesti prin reviste si, daca mai stii cate ceva, te enervezi pe banda rulanta. Stii ce am citit de curand, de exemplu, intr-o publicatie de acest fel? „Crema cutarica este cea mai buna contra ridurilor”. Nu zau? Nu spun la fel toti fabricantii de creme anti-rid?
    Ideea este ca, in cele de urma, ceea ce conteaza sunt experientele proprii si ale prietenelor, asa ca, din punctul meu de vedere, noi, consumatoarele, suntem de fapt expertele.
    Asa am decis, impreuna cu prietenele mele, sa facem acest blog, din pasiune si cu sinceritate.

  6. Multumim, Ligia! Ne bucuram ca iti place ceea ce citesti si speram sa ne fi alaturi in experientele noastre reale, transpuse in blogosfera.

  7. Buna,as vrea sa iti fac o propunere pt o colaborare, Miranda. Mi-a placut mult blogul si as vrea sa iti propun sa scrii si pentru un site de lux http://www.richonly.ro, in maniera ta personala, despre fashion, creatii si multe altele. Daca iti surade ideea, te rog da-mi adresa ta de email unde te pot contacta. Te pup si iti urez o zi buna!

  8. Mi-a facut placere sa te descopar… si de atunci te urmaresc zilnic. Te-am clasat, detasat, nu ca o consumatoare de produse, ci ca o consumatoare de frumusete… iar aceasta „se citeste” printre randuri.
    Intr-o cautare de bloguri de interes comun am avut surpriza sa descopar mai mult decat atat… sa gasesc idei si opinii comune, realiste si „profesional” intemeiate, nu doar promovare, reclama ascunsa si marketing subtil.
    De fiecare data, citind, concluzionez un convingator „Da, are perfecta dreptate!”. Si o spun din prisma unei esteticiene ( cosmeticiene, cum spui tu). Numai ca, studiile mele estetetice ( cosmetice si design) au trecut de nivelul studiilor superioare absolvite, si au acumulat experienta unor „30+” ani. Permiete-mi sa te contrazic, deci, in afirmatia ta: „Daca nu faceam studii, poate ca as fi ajuns cosmeticiana”.
    Poate tocmai de aceea, indreptatit, te privesc cu „alti ochi”.
    Continui sa te citesc zilnic, cu placere, si cu satisfactia ca exista o lume virtuala care promoveaza „adevarurile din beauty, pe bune”.
    Sunt alaturi de tine… si te sustin.

  9. @ Dana, multumesc mult de mesaj, mi-a facut o reala placere. Stiu ca multe esteticiene au studii solide, in cazul meu am vrut sa spun ca am facut deja o alta cariera. In rest, nu iau un leu din reclama, asa ca nu aveam de ce sa fac un blog de publicitate :D.

    @ Florina, multumesc.

  10. Pingback: Cosmetica de forum | proEstetic

  11. Buna,

    in editia de noiembrie a revistei Cool Girl vom publica un material despre siteuri si bloguri romaneasti si straine in care sunt cuprinse multe si frumoase informatii desprea cosmetice si frumusete. Am incercat sa alegem cele mai interesante adrese. Pentru ca am scris si desprea blogul tau, ne-am gandit sa te anuntam ca e posibil sa folosim o captura de imagine de pe site pt a ilustra o parte din text. Sper ca esti de acord. Daca vrei sa ne scrii ceva legat de acest subiect, pls, trimite-mi mail cel tarziu luni, 12 octombrie.

    multumesc,

    cu prietenie

    Alina Sava, colaborator Cool Girl

  12. Take pride in your accomplishments, as they are stepping stones to your dreams. Understand that you may make mistakes, but don’t let them discourage you. Value your capabilities and talents for they are what make you truly unique.

  13. MIRANDO CE MAI FACI
    UNDE AI DISPARUT
    TOT N-AI REUSIT SA FACI UN PURDEL
    AI DIVORTAT
    AI CRAPAT
    UNDE ESTI
    ZI CEVA
    BEA TE ASTEAPTA

Lasă un comentariu