Aproape week-end

image

Este joi seara, mai e ceva pana la marea lene de sambata, dar asa am un chef de putin rasfat… Si uite cum s-a nascut poza de mai sus, care pentru mine e sinonima cu mici placeri de timp liber:
– ultimul numar din Decat O Revista
– ultimul volum din seria care a lansat chick lit-ul, acum haaaaat, cand eram studenta: „Bridget Jones. Topita dupa el” (eroina funny revine dupa 15 ani)
– oja mea favorita de la Ciate
– top 3 parfumuri preferate in acest moment: 1) Bonbon, Victor & Rolf; 2) Litchi Rose, Mistral; 3) Flowerbomb, Victor & Rolf.
Ce culori are rasfatul vostru de week-end?

Categorii: Miranda | 3 comentarii

Despre Miranda

Sunt Miranda. Este, fireste, un pseudonim. Imi place foarte mult moda si tot ce tine de beauty. Daca nu faceam studii, poate ca as fi ajuns cosmeticiana. Sau fashion editor. Am ajuns insa consumator de produse. Si m-am pacalit de multe ori din cauza campaniilor sau a falselor articole din reviste. Alte dati, am descoperit veritabile minuni si vreau sa vi le impartasesc.

3 păreri la “Aproape week-end

  1. Am luat si eu carticica asta, nu mi-a placut decat prima Bridget Jones! Cat despre Ciate – te superi pe mine daca zic ca mi e pare stearsa? 🙂
    Da, e nude, probabil esti obligata sa o folosesti asa, sau te-ai obisnuit.
    Eu am revenit la dragele mele oje negre si albastre, mai ales acum cand am manager remote 🙂
    Shhh, ramane intre noi!

  2. Buna,
    Imi poti spune daca ai cumparat parfumul BonBon din magazin sau l-ai comandat online? Sunt in dubiu daca sa-l cumpar sau nu. Ador sticluta, insa nu stiu cum miroase si am observat ca nu il gasesc in magazine. Daca l-ai gasit tu, spune-mi te rog in care. Mersi:)

Lasă un comentariu