Un ser pentru tenul gras care m-a impresionat

revita CINARA DETOX AMPOULES

revita CINARA DETOX AMPOULES

Tenul gras cu puncte negre ca al meu are nevoie in mod constant de extractii, indiferent de ce alte proceduri ma asigur ca ii fac bine. Eu sunt adepta procedurilor moderne, iar de cativa ani buni imi intretin atat corpul, cat si fata, la Centrul Caresse (acum in locatia din Barbu Iscovescu 13, langa TVR). Sunt insa in egala masura adepta cosmeticei old school – si asa se face ca merg la o pedichiurista in varsta, dar care imi face aproape micro-chirurgie pentru bataturi (va rog sa luati expresia ca pe metafora) etc. Bun, ca sa nu o lungesc, intre sedintele de Selenia de la Caresse, care sunt absolut geniale, merg foarte rar si la cate o extractie in profunzime, de mai multi ani, la Apiestetic. Abia acum am acceptat sa iau acasa, de la Apiestetic, doua fiole din tratamentul lor Dr. Nobis Revita Cinara si, sincer, cu mana pe inima, pot sa spun ca sunt absolut impresionata. Niciodata, dupa nici un ser, nu am avut tenul hidratat si fara grasime dimineata ca dupa aceste fiole. 2 fiole mi-au ajuns pentru 4 utilizari (seara), si, nota bene, de fiecare data, a doua zi dupa ce le-am folosit, tenul nu s-a ingrasat deloc pe durata zilei. Ma voi intoarce sa cumpar mai multe, le voi incerca si, daca se va mentine acest efect wow, va voi da un semn. Mai multe detalii despre acest ser pe baza de anghinare, alge si apa de trandafiri, aici (nu am gasit prospect decat in germana, dar se poate traduce cu Google Translate).

13 păreri la “Un ser pentru tenul gras care m-a impresionat

  1. Imi place, trebuie sa-l incerc si eu.
    Contine extract de alge, anghinare, apa de trandafiri, miere si sare de mare. Zice ca trebuie folosit de 1-2 ori pe saptamana dupa o curatare profunda (nu zice exact, dar cred ca se refera la demachiere) si se lasa sa actioneze, cat timp nu se specifica.

  2. Da, si pe mine ma intereseaza. Am cautat si pe siteul lor si pe siteul salonului, dar n am gasit un pret.
    De mult timp imi doream un ser pt tipul meu de ten, dar mi era prea teama sa nu fac vreo eruptie din cauza lui.
    Multumim inca o data pt reviewurile excelente.

  3. Multumesc, Yvette. Eu am luat 2 fiole cu 20 lei si cred ca a fost pret special pentru ca le sunt clienta. Mi se pare ok sistemul sa iei sa incerci intai 1-2 fiole ca sa vezi daca e cazul de mai mult.

  4. Eu l-am folosit seara, in loc de alte seruri, dupa demachiat si tonifiere cu apa florala, fara alte creme decat cea de ochi de la Shiseido.

  5. Pingback: Seruri pentru un ten luminos | Miranda spune adevăruri despre beauty

  6. Buna , te rog sa imi spui si mie unde gasesc pedichiurista ta, am mari probleme cu talpile si am si bataturi de ~15ani , dupa 3 ore de stat in picioare sau mers pe jos imi vine sa plang de durere,,, Mutumesc

  7. Denisa, eu merg la o doamna mai in varsta – doamna Mihaela, e pedichiurista pe tip vechi. O gasesti la salon Igiena Reflex, bd. Camil Ressu 62-64.

  8. Buna cine ma poate ajuta si pe mine ,am cumparat o crema de la Estee Lauder revitalizare bineinteles fara testare si cand o pun se strange nu intra in piele .vreau sa spun ca serul il pun de la clinique.

  9. Iulia, am rugamintea sa iti dai cu FLUOCINOLON pe fata inainte de a aplica crema Estee Lauder. FLUOCINOLONUL te va ajuta sa introduci crema in pori. Cu placere!

Lasă un comentariu