Program tihnit, special de ianuarie

La multi ani, dragelor! Au trecut sarbatorile, s-au dus carnatii, caltabosii si sarmalele, la fel si orele pe partie, am scos si bradul din casa si, cu inima indoita, mergem iar la birou. Vacanta a fost scurta si, de ce sa nu recunoastem, extenuanta…
Hm. Cum ne vom petrece, totusi ianuarie? Incepem in forta cu rezolutiile noului an, sa fim mai bune, mai frumoase, mai slabe, mai destepte?

Categoric, NU! O luam tihnit, pas cu pas.
Iata programul pe care vi-l propun in ianuarie si pe care l-am numit Tranquille Beauty Secret:

secret

 1. Fata:

gomaj + hidratare + restrangerea porilor (prin aplicarea unui ser de la farmacie) + stralucire (masca). Timp total: 30 min.

2. Corpul:

regim lejer (5 mese pe zi, nu amestecam carbohidratii cu proteinele si, mai ales, privilegiem fructele si legumele verzi) + un pahar de apa cu vitamina C efervescenta + 2.5 litri de apa plata/minerala + ceai drenant. Frecventa: zilnic.

3. Stima de sine:

o revista buna + o carte simpatica (ultima Marc Levy este senzationala) + sport (de 3 ori pe saptamana la sala, preferabil cardio) + o sueta cu prietenele + o haina simpatica de la reduceri (colorata pentru buna dispozitie) + o bijuterie de creator (de la Charlotte M.)

Reclame

4 păreri la “Program tihnit, special de ianuarie

  1. „gomaj + hidratare + restrangerea porilor (prin aplicarea unui ser de la farmacie) + stralucire (masca). Timp total: 30 min.”

    La ce fel de ser te referi?

  2. Cristina, pentru toate tipurile de ten, exista serurile cu vitamina C (varianta abordabila ca pret este la Body Shop, varianta mai scumpa la Dr. Murad). Serurile de acest tip sunt extraordinare inainte de aplicarea cremei, fac fata mai luminoasa si cosmeticienele se jura ca ajuta ca anti-aging. Eu am mai folosit si am fost foarte incantata si elixir Cellu 365 de la Lancaster, dar exista seruri concentrate si in varianta bio, pe magazinele de profil online. La famacii sunt seruri de la majoritatea firmelor de dermatocosmetice pentru fiecare tip de ten.

  3. Din cate stii, merg si la 26 de ani? Ca nu am incredere intotdeauna in sfatulul personalului din farmacie si strang pareri diverse.

  4. Da, categoric. Fii insa atenta ca ai nevoie, pe de o parte, de produse conforme pielii tale si, suplimentar, de produse de hidratare (daca au vitamina C, sunt ideale).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s