Look-ul la 30 de ani

Cand eram studenta, din motive financiare si de lipsa de maturitate, alegeam numai haine negre. Machiajul era, fireste, tot negru si cam atat… iar geanta neagra, ca sa mearga la orice. A fi elegant era sinonim obligatoriu cu tocurile, lantul de aur si camasa alba scrobita.
La 30 de ani, lucrurile se schimba. Pe de o parte, apreciez silueta de la 20, pe care nu o voi mai avea niciodata. Insa stiu deja ca daca muncesc suficient la sala, daca tin regim, voi ajunge in maxim un an la formele dorite cu intelepciune, fara teluri filiforme idealiste.

La 30 de ani, imi permit sa cumpar altceva, sa combin, sa fiu pretentioasa. In acelasi timp, spun tot mai mult da culorii, formelor indraznete, glamour-ului. Indiferent ca nu sunt asa cum arata un model… Si inca pastrez si apreciez mereu la moda little black dress, dar am invatat ca un taior se poate purta office si cu balerini.
Cred ca la 30 de ani este cazul sa fim tot mai atente la noi, ca o forma de respect fata de tot ce am construit pana acum si fata de cei din jurul nostru. Abia la 30 de ani descoperim cu adevarat cine suntem. Uneori ne place ce vedem in oglinda, alteori mai putin. Asa ca „aranjatul” devine parte necesara nu pentru a masca primele riduri, ci o forma asumata de a te construi pe tine… cel putin in opinia mea. Look-ul nu este o chestiune de superficialitate, nici o industrie de vanitati, ci o necesitate urbana de zi cu zi.

Reclame

2 păreri la “Look-ul la 30 de ani

  1. e adevarat, lucrurile se schimba la 30 ani. cel putin look-ul meu s-a completat cu ceva: cu curaj. curaj in culori, in combinatii, in accesorizare. poate uneori chiar in curajul unor schimbari de look, deci cu adaptabilitate, lejeritate, cu tendinta de a reflecta o stare de spirit dintr-un anumit moment.
    nu cred deloc ca look-ul e o chestiune de superficialitate, ci cred ca face parte din personalitatea fiecareia dintre noi, ca o reflecta firesc si o pune in valoare cu ajutorul atitudinii potrivite. e ca un limbaj tacit, ce aduce la suprafata si arata despre tine lucruri ascunse in interior, iar asta am ajuns sa simt odata cu maturizarea. e foarte adevarat ce ai spus, ca e ca si cum descoperim cine suntem, ce suntem: intr-o buna zi ajungi pur si simplu sa afli cine esti, ce vrei sa fii si sa comunici asta celor din jurul tau.
    o zi buna fetelor !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s