My friend, posta

De ceva vreme, am inceput sa fiu relativ comoda. Comoda, atat cat sa comand produse online. De obicei, ce gasesti la noi pentru astfel de comenzi, sunt nimicuri, dar daca reusesti sa vanezi site-urile ok de afara, mai ales pe cele de vanzari private, merita cu adevarat: lucrusoare aparte, preturi ok. Adica nu este vorba de vreun Quelle, ci de produse de creator (atentie, creator nu este egal cu brand, ci, in viziunea mea, cu exclusiv, unic, fara artificii si, mai ales fara swarosky et co.).

Experienta shoppingului online personalizat este fascinanta. Sunt abonata la cateva site-uri de vanzari private, unde mi-au dat linkuri (trebuie sa ai invitatii) prietenele din perioada studiilor in strainatate. Uneori sunt licitatii, alteori primul venit, primul servit. De curand, m-am plimbat prin oras cu o geanta care a facut senzatie… luata online din Franta. Acum, port un colier special comandat tocmai din Brazilia.

Este aceasta infatuare, este snobism? In nici un caz. Desi comanda este simpla, desi produsele sunt speciale, tot urasc sa stau la coada la oficiul postal de la mine din cartier, alaturi de gasca de primitori de bani prin Western Union. Cred ca aici este singurul inconvenient real la shoppingul online de calitate. Nu cumpar insa fashion si accesorii online din Romania, nu ca nu ar fi site-uri, dar produsele sunt… ma rog, asa cum sunt.

Reclame

2 păreri la “My friend, posta

  1. de ce folosesti Posta romana? Sunt groaznici. Orice alt serviciu de curierat este mai decent, iti aduce produsele acasa, iti da telefon inainte…

  2. Stiu… dar posta e langa mine si eu alerg mult, asa ca nu prea pot sa dau ca sunt intre orele x si z in locatia cutare sa vina omul de la firma de curierat. Cam de asta, desi stiu ca e mai bine asa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s