Mesaj pe mail despre perfectiune in industria cosmeticelor

O prietena mi-a trimis textul de mai jos, cu rugamintea de a-l publica:

Perfectiune. O cautam in fiecare zi la televizor, in reviste, pe strada. Noi, niste veritabile imperfecte, tanjim dupa perfectiune. EI ne cunosc- pe noi, slabiciunile noastre, precum si faptul ca in ciuda tuturor diferentelor, toate visam la acelasi lucru. Tocmai de aceea EI, acesti Dumnezei ai industriei cosmetice lucreaza permanent pentru noi. Rezultatul?!

Rujul perfect – ingredientul final in crearea unui chip perfect care ne va asigura succesul spre inima barbatului perfect, caci…toate ne dorim acelasi lucru! Reteta pe care ne-o propun este simpla: un look rafinat, genele cele mai lungi, parul ireal de stralucitor si fiecare dintre noi devine intr-o secunda star Hollywoodian.

Problema apare insa atunci cand rujul care iti face buzele cool este detronat de NOUL ruj care iti face buzele super cool. Ce este de facut? Simplu! Renunti la vechiul tau prieten alaturi de care ai trecut prin multe. Renunti la cel care a ramas pe camasi barbatesti fiind motiv de divort- si asta doar de dragul tau, uiti de cate ori el ti-a dat incredere in tine si pe cate pahare l-ai abandonat tu. Il lasi sa se prafuiasca, in timp ce tu descoperi minunile NOULUI ruj, noului prieten.

EI sunt de fapt toti acesti guru ai cosmeticii care ne invita din doua in doua luni sa sa cadem in pacat, sa avem o noua aventura. Nu ne permit sa ramanem fidele… nici macar rujului nostru favorit, caci despre mascara, blush sau sampon nici nu se pune problema. O regula nu trebuie sa uitata niciodata: schimbi produsul, nu schimbi marca!

Ce parere aveti… despre fidelitate in beauty? Dar despre cursa cotidiana catre pefectiune?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s